Gästbok för Calamnius Hemsida
Gästbok till min Hemsida. Här får Du även ny information från Utgivaren. Hälsning: MacAck.
Skrivet av Björn Åqvist, den 1. feb, 2009
Hej Ingela och Acke! Ingegerd träffade ju Ingela nyligen och vi kom att prata om er. Minnena kommer fram och när jag läser hemsidan blir jag varm inombords. Fantastisk läsning och många positiva minnen från Elversbacke och Gudhammar. Numera bor vi som ni kanske vet på Folkungagatan och jag har mitt lilla segelloft (Björns Segelvård) på Östgötagatan 33. Hälsningar Björn o Ingegerd med tre barn och sex barnbarn.


E-post:
Skrivet av Marica, den 22. jan, 2009
Mer foton!!!


E-post:
Skrivet av Lars Deckeman, den 29. dec, 2008
Bäste Acke!
Jag läser med stor behållning Din hemsida och gästbok. Min son Jonas som arbetar hos mig kommer efter helgerna att hjälpa mig att skicka foton till Din gästbok med minnen från Elversbacke, Gudhammar mm.
Jag är som jag påpekat novis gällande data men Din hemsida gav mig en veritabel kick att söka mig ut på nätet.
Jag hittade bla Gudhammars Gårds hemsida som jag tycker Du skall titta på. Bilderna på fastigheten, stallen, ekonomibyggnaderna och sjön Skagern gav mig oförglömliga minnen. Jag minns hur Du var en hejare på att hantera den röda fyrhjulsdrivna jeepen som var unik på 60-talet.
Jag minns även Din gamla CV 4 som bar oss runt om i landet med stopp bla i Strömsholm hos min mor " doktorinnan Astrid Svensson" som Du beskriver.
Astrid lever ännu född 1913 och sålunda 95 år gammal.
Hon är mycket pigg och alert och minns Dig mycket väl.
Astrid blev överlycklig när jag berättade att Du mindes henne.
Jag såg ett trevligt inlägg från Din son. Hur många barn har Ni?
Jag återkommer med nya synpunkter och bilder.
Din mångårige vapendragare och vän
Lasse


E-post:
Skrivet av Din son, den 27. dec, 2008
Hej Far!

Kolla in denna länk. http://www.svenskamord.se/index.php?topic=383.0


/Magnus


E-post:
Skrivet av Eivor , den 27. dec, 2008
Acke och Ingela,
Tack för trevligt sällskap på Julaftonen,
Visst är hon söt vår lilla "prinsessa" Linnéa.

Jag har läst din spännande sida Acke, inte allt men nästan.
Klockan är ju ganska mycket nu den 27/12 kl 00:17 och det tar lite tid att läsa igenom allt.
Kan inte förstå hur du hunnit med så mycket i livet, med tanke på din ringa ålder.
Spännande leverne och mycket mystik, speciellt runt Uvberget.
Ser fram emot att få tillbringa ytterligare nätter på denna underbart vackra plats trots alla mörka hemligheter. Spännande läsning som jag gärna fortsätter med, gärna med lite bilder som så många andra önskar.

Hälsningar
Eivor


E-post:
Skrivet av Raija-Liisa, den 18. dec, 2008
Hejsan Acke,
äntligen läste jag de oändliga sidorna och konstaterade att Du faktiskt skriver bra och fick mej att skratta många många gånger! Mera bilder, please! Både familj och hästar, och slott och gårdar!


Skrivet av Tina, den 12. dec, 2008
Hej!

Vill tipsa om en mötesplats för alla hästintresserade.
Gnägget.se
http://www.gnagget.se


Webbsida: http://www.gnagget.se
Skrivet av Marica, den 30. nov, 2008
Hej Farbror!
Verkligen roligt att läsa...har inte läst allt men en hel del...Du skriver bra och fänslande tycker jag!Hoppas du får till det med bilderna...det väntar jag ivrigt på...


E-post:
Skrivet av lars deckeman, den 24. nov, 2008
Bäste Acke
Jag försökte eposta till Dig men det gick ej fram. Kan Du meddela mig Din postadress så skall jag sända till Dig foton som Du kommer att uppskatta.
Din vän och mångåriga vapenbroder
Lasse Deckeman


E-post:
Skrivet av MacAck, den 23. nov, 2008
Lars Deckeman ber mig rätta en sak i föregånde meddelande: Ska petas in en liten seriös bokstav o framför ordet "kunnig"! Som jurist är Lasse noga med korrekta skrivningar
Utgivaren


Webbsida: egen
Skrivet av lars deckeman, den 21. nov, 2008
Käre Acke o Ingela
Jag har just sett Er hemsida. Jag blev både rörd och imponerad. Så många år har förflutit sedan vi hördes senast. Jag tror det var när min hustru Rita och jag gifte oss i Strömsholms Slott i början av 80-talet.Vi har varit gifta sedan dess och är lyckligare än någonsin. Jag är minst sagt kunnig med dator men om detta kommer fram öppnas nya dimensioner. Jag har mycket att berätta och fråga om och önskar snarast ses.
Maila o bekräfta e post adress o att detta kommit fram.
Minnes:
Gördis, Göran, Pelle, Sigge, Eva, Kajsa, Olle, Yvonne, och allt annat
Vännen
Lasse


E-post:
Skrivet av Anders, den 19. nov, 2008
Acke vet mer om vad som hände med Uvbergsmördaren än han har berättat här. I somras när jag gästade det hemsökta stället, hörde jag mitt i natten ett dovt skrik. Nere vid bryggan såg jag Acke lysande med en ficklampa ner i vattnet. Jag gick då ner till honom och frågade vad han höll på med. Hans svar fick blodet i mina ådror att frysa till is:

- Jag ser Uvbergsmördaren, viskade han och pekade mot vasskanten. Där på två meters djup syns skelettet vid varje fullmåne.


Skrivet av Greger, den 16. nov, 2008
Du glömde berätta om din enda vän.
Greger i Dalarna


E-post:
Skrivet av Annelie , den 3. nov, 2008
Nu har Du hunnit skriva en hel del ser jag. Saknar bara bilder.... inte svårt att lägga in. Gå in på sidoöversikten, så väljer Du "skapa sida". Välj "fotoalbum" och så en lämplig mall. Då kommer det upp en sida där det står "lägg in bild, klicka här". Sen är det bara att välja och vraka. Hur Du sedan lägger in bilder i texten kan jag visa Dig nästa gång vi ses.Skrivet av Anders, den 18. okt, 2008
Acke, du skriver långt och uttömmande, vilket är utmärkt. Men jag undrar om du seglar lika bra som du hanterar hästar. Hästar kan man utan problem få att gå rakt mot vinden. En riktigt bra kryssbåt kan gå maximalt 30 grader mot vindriktningen. Alltså inte rakt emot som jag vet du brukar försöka styra båtar när du står till rors.


Senaste kommentarer

12.06 | 18:43

Hej Acke! Tack så mycket för den här intressanta och Fantastiska resan med din sällskap Mycket historia fick jag veta genom dig..Mvh..Eila Seppälä

16.01 | 17:04

Fantastisk berättelse som gläder mig som en gång red i Hässelby på ängarna där innan Svenssons: KG Kalle, pappa Gösta och mamma Ingrid flyttade till Äppelviken.

28.05 | 14:11

Very interesting Cousin! You've had quite a colorful life so far.

16.04 | 14:50

Härlig, fängslande och personlig och beskrivning av dig och din familj Acke. Det slog mig, när jag scrollade vidare i din berättelse att vi har mycket gemensamt